وبزای شینگن چیست؟

۱۳۹۷ ۷ بهمن

با دریافت ویزای شینگن به کشورهای عضو حوزه شینگن که عبارتند از اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیخن اشتاین هستند می توان سفر کرد.

 

مدارک ویزای شینگن برای هر ۲۶ کشور مشترک المنافع که در بالا معرفی شدند، تقریبا شبیه به هم بوده، اما تفاوت هایی در بعضی موارد وجود دارد.

 

شناسنامه و کارت ملی

برای دریافت ویزای شینگن باید اصل شناسنامه و کارت ملی بعلاوه ترجمه آنها و کپی از تمام صفحات شناسنامه خود را به همراه داشته باشید.

 

عکس

برای درخواست و صدور ویزای شینگن نیاز است که تعداد 3 قطعه عکس 3 در 4 تمام رخ، زمینه سفید و جدید داشته باشید.

 

تکمیل فرم درخواست ویزا

در تکمیل فرم ویزا به چند نکته توجه کنید. نکته اول اینکه توجه داشته باشید فرم ویزای مربوط به هر کشور متفاوت است و اشتباها فرم ویزای کشور دیگری را پر نکنید.

نکته دوم اینکه در پاسخ دادن به سوالات از زبان انگلیسی استفاده کنید هرچند که فرم ارایه شده سوالات، ترجمه فارسی هم داشته باشد.

مدارک شغلی

در هنگام اقدام برای دریافت ویزا، از جمله مدارک ویزای شینگن ، مدارک مربوط به اشتغال یا جواز کسب، روزنامه رسمی، مدارک اشتغال به تحصیل و یا نامه اشتغال با امضای مدیر شرکت و بر روی سربرگ رسمی به همراه ترجمه آنها است .

همچنین کارت نظام پرشکی، پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی یا حکم کارگزینی بیمارستان از مدارک ویزای شینگن برای پزشکان است.

فیش حقوقی، سمت، سابقه کار، حکم کارگزینی، سابقه بیمه تامین اجتماعی مهر شده و تاییدیه مرخصی، از مدارک ویزای شینگن برای کارمندان سازمان ها بشمار می آید.

همراه داشتن پروانه وکالت نیز برای وکلا الزامی است.

افراد شاغل در شرکت های خصوصی نیز باید فیش حقوقی و سابقه بیمه خود را به همراه داشته باشند.

در صورت داشتن سابقه بیمه تامین اجتماعی، اصل و کپی آن را با خود به همراه داشته باشید.

صورت حساب های بانکی و مالی

یکی از موارد بسیار حایز اهمیت در اخذ ویزای شینگن، گردش مالی حساب درخواست دهنده است.

به همین دلیل، گردش مالی سه ماه گذشته حساب و مانده حساب خود را به زبان انگلیسی و مهر شده به همراه داشته باشید.

توجه داشته باشید مبلغ ۵۰ میلیون تومان به ازای هر شخص، گواهی تمکن لازم است.

سند ملکی

در صورتی که سند ملکی به نام شخص درخواست کننده باشد بهتر است ترجمه و اصل سند را با خود به همراه داشته باشد. توجه داشته باشید اصل سند ملک به شخص برگردانده می شود.

 

بیمه مسافرتی

از جمله مدارک ویزای شینگن باید به بیمه مسافرتی که حداقل میزان ۳۰۰۰۰ یورو را تحت پوشش قرار دهد اشاره کرد. این بیمه به منظور مراقبت های پزشکی و هزینه های درمانی احتمالی در طول سفر است.

اگر شخص درخواست کننده ویزای شینگن دعوت نامه داشته باشد، شخص دعوت کننده می تواند بیمه مسافرتی را از کشور مقصد تهیه کند.

در غیر این صورت باید توجه داشت که بیمه صادر کننده بیمه مسافرتی در کشور مقصد نماینده معتبر داشته باشد.

 

برگه تایید واچر هتل

مطابق با زمان رفت و برگشت، باید برگه تاییدیه رزرو هتل ارایه شود. این رزرو از سایت ها و مراکز معتبر باید صورت گیرد. در صورت دعوت نامه داشتن نیازی به تاییدیه واچر هتل نیست.

 

بلیط رفت و برگشت هواپیما به کشور مقصد

یکی دیگر از مدارک ویزای شینگن، بلیط هواپیمای رفت و برگشت بوده و توجه کنید که نیازی به پرداخت هزینه برای رزرو بلیط هواپیما نیست.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های موردنیاز با * علامت گذاری شده اند.

کلیه حقوق سامانه متعلق به Tsafar | تی سفر می باشد

مشهد بلوار صیاد شیرازی بین صیاد ۱۱ و ۱۳ ساختمان ایساتیس طبقه ۱ واحد ۱
info@tsafar.ir